Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Corona schermen: standaard maten en op maat

Corona plexiglas schermen online kopen

Klanten en medewerkers waarderen een optimale bescherming enorm. En die gemoedsrust wilt u, als bedrijfsleider, maar al te graag garanderen. Dankzij de aanschaf van coronaschermen geeft u uw medewerkers of bezoekers een veiliger gevoel. Het coronavirus wordt voornamelijk verspreid door kuchen, hoesten of niezen. Op die manier verspreiden de ziektekiemen zich in de lucht en besmetten eventueel andere personen. De plaatsing van een corona scherm houdt dat aanzienlijk tegen. Daarom besluiten steeds meer eigenaars van winkels en kantoren om zulke coronaschermen online te kopen.

Coronascherm kantoor of horeca

Een veilige manier van werken motiveert uw medewerkers. Ook klanten zijn er sneller toe geneigd om uw zaak te bezoeken als ze zich beschermd voelen. Daarom is het van essentieel belang dat u de nodige maatregelen treft. Met de aanschaf van coronaschermen bijvoorbeeld. Pedroshop beseft maar al te goed dat ieder kantoor of elke winkel een ander coronascherm vraagt. Daarom voorzien we 3 soorten in ons assortiment. Zo heeft u de keuze uit opzetwanden, vloerwanden en hangwanden. En dat is nog niet alles! Naast onze standaardschermen, kunt u ook een coronascherm op maat laten maken. Op die manier bent u er zeker van dat u uw ruimte inricht op een optimale en veilige manier.

Corona scherm plexi

Een coronascherm van plexi zorgt ervoor dat u op een efficiënte manier kunt blijven werken. Zo kunt u de persoon die voor u zit gemakkelijk blijven zien door het scherm dat van 100% plexiglas is gemaakt. Reinig het scherm regelmatig met desinfecterende producten, om uw veiligheidsgevoel nog te verhogen. Ook dat zullen uw klanten of collega’s beslist appreciëren. In welke branche u ook werkt.

Maatwerk in coronaschermen is mogelijk! Zodra u ons laat weten welke afmetingen u wenst, gaan we voor u aan de slag. Vraag gerust uw offerte aan. Wedden dat u aangenaam verrast zult zijn door de prijs?